ЖИТОРАЂАНИ У СРЦУ БЕОГРАДА: Промоција антологије Мирољуба Вулића

Антологија сачињена од биографија и дела 98 писаца из области Добрича, односно општина Мерошина, Дољевац и Житорађа, јуче је премијерно презентована београдској публици
У препуној кући Ђуре Јакшића у Београду јуче је одржана промоција антологије ‘Добричко перо’ аутора Мирољуба Вулића.
На промоцији поред аутора књиге, Мирољуба Вулића говорили су и писац Бранимир Ђорђевић, песници Дане Стојиљковић и Горан Антанасковић и драматург Стамен Миловановић.Такође, специјални гости промоције били су и Раде Војводић као и Ратомир Тимотијевић Тим.

Публика
Владан Марјановић и Мића Вулић

Вулић, који први пут гостује у кући Ђуре Јакшића за наш портал каже: Драго ми је да је једна мала област, као што је Добрич, Житорађа добила прилику да се покаже у најбољем светлу. Антологију су поред мене писали и сви писци који су заступљени у њој.Захвалио бих се свим учесницима вечерашњег програма као и домаћинима на гостопримству. – изјавио је један од најистакнутијих књижевника Топлице.

Конферансијери су били Немања Тонић и Милица Благојевић, а за добру атмосферу био је задужен комичар Драгиша Филиповић, који је својим сатиричним монолозима разгалио публику, која је вечерас била многобројна.

Такође, публику су на клавиру забављали професор музике Владан Марјановић и музичар Стефан Петровић.

kurir.rs / dobricke.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *