У организацији удружења за оболеле од ретких и тешких болести ”Због обећања…” и Народне библиотеке Житорађа синоћ је у просторијама Дома културе одржана хуманитарна приредба за помоћ Верици Ђорђевић.
Сала је била испуњена до последњег места, чак и недовољно велика да прими све заинтересоване. Присутнима је био приказан колажни програм у коме су учествовали: КУД ”Јасеница”,  КУД ”Житорађа”, комичар Драгиша Филиповић – Фића, глумац аматер Андрија Станковић, Црквени хор ”Бисери” , истакнути музичар Мирослав Стојковић – Ћоса, као и бенд Владана Марјановића, у коме су наступиле Звезде Гранда, Наташа Станојевић и Маријан Грачанин, и Пинкове Звезде Никола Куштримовић и Петар Цветковић.
Драго нам је да смо се вечерас окупили у оволиком броју и да смо сви скупа учинили једно добро дело. Још једном смо показали да нечије мало некоме значи много и да људски живот нема цену. Задовољни смо одзивом грађана, сви заједно смо учинили један леп гест.  – рекли су организатори ове приредбе.
Директор Народне библиотеке, Владан Марјановић који је својим учешћем дао допринос акцији, присутне је поздравио и поручио да удружењу ”Због обећања” шаље максималну подршку у организацији оваквих акција, као и да му је задовољство да у њима учествује.

Иначе, из библиотеке је потврђено да је на приредби продато 1000 карата, односно да је прикупљено 100.000 динара.

ФОТО: Синиша Сики Јовановић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *