Још једна саобраћајна несрећа десила се у Малошишту. Наиме, око 19.30 сати у Малошишту на аутобуском стајалишту, такозвано “Анче”, дошло је до саобраћајне несреће када је ученик М.С. из Белотинца претрчавао улицу и на њега је налетео аутомобил.

Средњошколац је након изласка из аутобуса кренуо да прелази улицу, док је аутобус и даље био на стајалишту. Према речима очевидаца, на несрећног дечака, старог 16 година, налетео је путнички аутомобил. Присутни очевици кажу да су чули јак прасак и видели дечака како га ауто одбацује на асфалт.

Возач аутомобила одмах је стао и покушао да пружи помоћ. Присутни су позвали хитну помоћ која је дечака при свести одвезла у Ургентни центар у Нишу. Очевици кажу да је дечак био свестан, одговарао је на питања лекара хитне помоћи, али са видљивим повредама главе и жалио се на болове у грудима.

Према незваничним информацијама повређени дечак М.С. из Белотинца са другом, који је такође из Белотинца, покушао је да претрчи улицу. Како сазнајемо, он је након изласка из аутобуса, са задње стране, покушао да пређе улицу, када је на њега налатео аутомобил из правца Ниша. Његов друг је лакше повређен, односно има лакшу повреду ноге. Према последњим инфомацијама дечак је стабилно и није животно угрожен, а и даље је се налази у КЦ Ниш.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *