ВЕЧЕРАС ПОЧИЊЕ КУЛТУРНО-СПОРТСКО ЛЕТО У ГОРЊЕМ ДРЕНОВЦУ

Већ 15 година једна манифестација заокупља пажњу и привлачи велики број посетилаца.

Културно-спортско лето у Горњем Дреновцу постоји од 2003.године и носи име Зорана Милетића Пуће покојног алпинисте из овог места који је свој живот изгубио на Хималајима на Монт Евересту проносећи име свог села и општине на кров света.

Меморијал “Зоран Милетић Пућа 2018” званично почиње вечарас а свечано отварање заказано је за 21 час.

Иницијатор и организатор ове манифестације Срђан Нинић нам је рекао; Све је спремно за почетак и надам се да временске прилике неће покварити почетак овог културноспортског догађаја. Овај догађај за мене и моје суграђане има велики значај, првенствено што нас подсећа на нашег Зорана који само физички није више са нама а онда и то да програм ове манифестације презентује наше обичаје и традицију кроз песму и игру као и спортска дешавања.

Вечерас на отварању ће наступити КУД Лукомир, КУД Доње Бријaње и КУД Међа а певаће Мирослав Стојковић Ћоса и Бојан Филиповић и Фортуна бенд.

Позивам све заинтересоване да дођу вечерас и наредних дана и посете нас а они који желе да пријаве учешће на турнирима у малом фудбалу и баскету то могу да ураде лично или на број телефона 062/265 912. Обезбедили смо новчане награде, пехаре и медаље за најбоље. Овом приликом бих се захвалио свим појединцима, установама и локалној самоуправи општине Житорађа на помоћи у организацији Културно спортског лета у Горњем Дреновцу.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *