Нишка апотека даровала инвалидска колица

Апотека у центру Дољевца, Апотекарске установе “Ниш”, у протеклом периоду учествовала је у акцији сакупљања пластичних чепова “Чепенинг”, а за сакупљени пластични материјал добили су инвалидска помагала која су донирали најугроженијим грађанимаУ периоду од годину дана вредно се радило на сакупљању пластичних затварача и достигла се импозантна количина од једне тоне. Новцем сакупљеним од рециклаже пластичних . затварача купљена су два инвалидска помагала – инвалидских колица у склопу акције ЧЕПеНИнг.

Тако је данас у апотеци у центру Дољевца уручена хуманитарна помоћ у виду инвалидских колица Славиши Спасићу из Кочана, који је дугогодишњи инвалид. Непосредно по уручењу овог помагала Славиши Спасићу .Војкан Живковић испред организације „Чепенинг“ је рекао да се ова акција спроводи непуне 3 године, и она је успешна захваљујући мрежи сарадника, а пре свега апотекама из Апотекарске установе Ниш.

  • Замолио бих све оне, који на било који начин могу да помогну, да отпадну пластику  ипак не бацају, како чепове, тако поломљене баштенске гарнитуре, буриће, поломљене гајбице… јер је  све  то нешто што се  рециклира и што може да помогне- рекао је на крају Војкан Живковић.

М. Јовановић/Радио Копријан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *