СВЕТЛОСТ ”ЧАСТИЛА” БАЊЧАНЕ: Гостима слађи део плена

ПУКОВАЦСтадион: ”Прле” Судија: Ненад Савић 8 (Прокупље) Жути картони: Станојевић, Марјановић (Фк Светлост) Стаменковић, Стојановић, Тасић, Михајловић, Савић (Фк Врањска бања) Стрелци: Марјановић у 19, Раимовић у 54 и Станојевић у 63 (п) за Светлост, Михајловић у 44 и 75, Зенели у 69. за Врањску бању.

СВЕТЛОСТ: А. Илић 6,5, М. Илић 7 (Јовић – ) Антанасковић 6,5, Пешић 6,5, Тонић (к) 7 (Јовановић 6,5,) Николић 7, Станојевић 7, Петровић 6,5, (Павловић – ) Раимовић 7, Малетић 6,5, Марјановић 7,5,

В. БАЊА: Стаменковић 6, Н. Стојановић 6,5 (Н. Јовановић – ), В. Стојановић 6,5, Васиљевић 7, Трајковић 6,5, (Зенели 7) Тасић 7 (Јовић – ), Демић 6,5, Михајловић 8 (к), Ташић 6, Савић 7, Јовановић 6,5,

Играч утакмице: Стефан Михајловић 8 (Врањска бања)

На стадиону у Пуковцу, пред празним трибинама виђена лепа фудбалска представа. Мноштво шанси, права голеада, и на крају горак укус ремија у устима обеју тимова. Чини се да је данас то био и једини правичан исход. Иако је екипа Драгана Станковића била бољи такмац током већег дела меча, гости из Бање су данас потпуно заслужено извојевали бод. Више су агилнији гости, желели данас овај бод. Играчи Светлости при резултату 3:1 у 63. минуту, необјашњиво крећу да срљају и праве грешке на средини терена што су гости, казнили прво у 69. а затим у 75. минуту преко капитена Михајловића, који је данас био права ноћна мора за бекове Светлости. У екипи Светлости треба истаћи да до 70. минута није било слабог актера на терену, а онда после гола Зенелија, као да на терену није било играча Светлости. Гости су у финишу могли и до сва три бода али нису имали среће, као ни домаћин, када је Раимовић на центаршут Станојевића шутирао поред гола у 90. минуту.
На крају, када се сведе салдо, једини исправни и правични резултат 3:3, Бањчанима за подстрек и мотив за бег из опасне зоне, а момцима Драгана Станковића Шимија, као опомена, да се меч игра 90, а не 70 минута.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *