ДОБРИЧ ПОНОВО ПОРАЖЕН: Домаћини кивни на арбитра Пешића

ПЕЈКОВАЦ – Стадион: ФК Добрич (Пејковац) Судија: Стефан Пешић 5 (Лесковац) Жути картони: Л. Станисављевић, Цветковић, Јовановић, А. Станковић (Фк Добрич) Трајковић (Фк Јединство) Црвени картони: Александар Станковић у 36 и Лазар Станисављевић у 75. (Фк Добрич) Стрелци: Л. Станисављевић у 58. за Добрич, Димитријевић у 5 и Стефановић у 33 (п) за Јединство.

ФК ДОБРИЧ: Стојановић 6, Ђ. Станисављевић 7, Илић 7 (Л. Ђорђевић 6), Л. Станисављевић 7,5, Станковић 6, Ранђеловић 5,5, Станојевић 6 (Ристић -) М. Ђорђевић 6,5, Цветковић 6,5, Славковић 7, Јовановић 7.

ФК ЈЕДИНСТВО: Алексић 7, Николић 6,5, Аџић 6,5, (Д. Стојановић 6,5,) В. Стефановић 7, Маринковић 6,5, Стојановић 6,5, Димитријевић 7, Трајковић 6, Здравковић 6 (Новковић – ) Нововић 8, С. Стефановић 7

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Марко Нововић (Јединство) 8

У Пејковцу је меч обележио главни арбитар Пешић. А како нам је потврђено из Фк Добрича од стране представника клуба Ристића, данашњи меч иницирао је домаћу екипу Добрича, да првом човеку ФС РИС-а Новици Тончеву најави иступање из лиге, због како нам је Ристић рекао срамотног дељења правде главног арбитра из Лесковца.
Гости су повели у петом минуту преко Димитријевића који је лепо отворио меч за госте. Судија Пешић у 33. минуту према речима представника Добрича, ”части” казненим ударцем госте, а пенал рутински реализује Стефан Стефановић који шаље лопту поред младог Стефана Стојановића. Домаћи у другом делу успевају да консолидују редове и да евроголом Лазара Станисављевића из слободног ударца у 58. минуту преполове предност. Међутим, то је било све што се тиче голова на данашњем мечу. А последњих пола сата су донели много само не голове. До краја меча владала је висока тензија на терену махом међу домаћим играчима, те је у 75. минуту Пешић на туширање послао искусног Лазара Станисављевића који је зарадио другу јавну опомену.
Честитке гостима на фер и коректној игри, ми смо дали све од себе али против арбитра данас нисмо могли. Највероватније ћемо да иступимо из лиге, о томе смо обавестили и Новицу Тончева, а видећемо да ли ће се критеријум суђења променити у наредним утакмицама. – рекао је Ристић у изјави за наш сајт.
После осмог пораза у десет утакмица, Добрич остаје на дну табеле где ”фењер” дели заједно са екипом Грацка са салдом од 2 бода.

1 коментар

  1. 2 boda ,zadnje mesto ,najlosija ekipa…i bolje i lakse vam je da istupite iz lige nego da se brukate i dalje ? Hteli ste zonu,eto vam je..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *