ПРВИХ 100 ДАНА ДОБРИЧКИХ ИНТЕРНЕТ НОВИНА

Поштовани читаоци “Добричке интернет новине” постоје 100 дана. Објављено је 570 текстова у више области новинарства, где смо се трудили да ВАМ пружимо ексклузивне, проверене, тачне и правовремене информације.

По зацртаном плану, редакција Добричких интернет новина у текстовима које објављује ставља акценат на људе и догађаје из три општине Добрича и то Мерошине, Дољевца и Житорађе али пише и о свим важнијим догађајима у земљи и свету.

Поред текстова о људима и догађајима из прошлости Добрича, ту су и дневне вести које такође привлаче вашу пажњу. Сви текстови су поткрепљени одговарајућим аутентичним и ретким фотографијама, аудио и видео записима.

Сарадници нашег портала који пишу колумне су Горан Антанасковић из Житорађе, Власта Ценић из Кочана, Драган Вељковић из Мерошине и Далибор Танић из Бадњевца који живи и ради у Сарајеву. Технички сарадници на порталу су Дејан Стојковић из Житорађе и Роберт Миљковић из Речице који живи и ради у Бечу.

Редакцију портала Добричке интернет новине чине Јелена Козомара из Дољевца, Марија Јовановић из Дољевца, Невена Милошевић из Вољчинца, Љубиша Милошевић из Вољчинца, Душан Васковић из Мерошине, Александар Стевановић из Глашинца, Немања Тонић из Житорађе, Бранислав Милић из Житорађе и Уредник портала Дејан Динић из Бадњевца.

Редакција портала Добричке интернет новине ће са својим сарадницима наставити   рад у истом маниру а Ваше примедбе и сугестије увек прихватамо у циљу да будемо још бољи.

ХВАЛА НА УКАЗАНОМ ПОВЕРЕЊУ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *