Житорађанке у недељу за Супер лигу

Колеге из мушког табора су одавно показали свим противницима да су апсолутни владари рукомета на истоку Србије, а да је квалитет рукомета у Житорађи на високом нивоу прилику ће имати да докажу и рукометашице.
Оне ће у недељу од 19 часова на свом паркету дочекати директног ривала и конкурента за пласман у Супер Б лигу екипу Топличанина из Прокупља.
Житорађанке улазе у овај меч са велом фаворита и бодовном залихом која тренутно износи 7 бодова, али уз чињеницу да Топличанин има чак три утакмице мање. Сходно томе можемо рећи да изабранице Владимира Антанасковића у очи топличког дербија имају свега 1 бод предности.
Тако да у недељу треба очекивати прави ”мушки”меч од девојака обе екипе. Бодови и у Прокупљу и у Житорађи носе исто значење, титулу првака лиге, и пласман у Супер Б лигу. Јер, уз дужно поштовање свих осталих екипа из лиге, сем Житорађе и Топличанина ни једна друга екипа није показала да је достојна квалитета суперлигашког рукомета.
Житорађанке предвођене Емом Благојевић ће бити посебно мотивисане да пред својом публиком овере титулу шампиона.

Житорађу очекује спектакл у недељу, дуго најављивани суперлигашки караван у суботу 28.04. од 19 ч. довозе рукометаши који ће снаге одмерити са екипом Власотинца, а у недељу такође од 19 ч. у госте долази ”вечити ривал” наших играчица, Топличанин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *