“ВЕСЕЛО ВЕЧЕ 2018” У ДОЊЕМ ЦРНАТОВУ ВЕЧЕРАС ОД 20 ЧАСОВА

Другу годину за редом Месна заједница Доње Црнатово организује културно-забавну манифестацију “Весело вече”.

На овој манифестацији се промовишу људски ресурси општине Житорађа у области културе а у циљу очувања обичаја и традиције нашег народа као и представљање играча, певача и свирача из целе Србије.

Програм на манифестацији  “Весело вече 2018” је веома богат и разноврстан и публика ће имати прилике да види и чује здравичара Доминика Младеновића из Мозгова, фрулаша Перицу Крстића из Доњег Црнатова, Културно уметничка друштва из Јасенице, Куршумлије, Доњег Бријања и Мозгова, Етно групе из Бруса и Лебана а певаће Мирослав Стојковић Ћоса.

Манифестација “Весело вече 2018” почиње у 20 часова.

Председник Месне заједнице Доње Црнатово, Иван Савић каже; Све спремно за почетак још једног лепог дружења а у случају лошег времена приредба ће се одржати у спортској сали у школи у Доњем Црнатову.

За све учеснике у програму су обезбеђене захвалнице и пригодне награде а у име организатора захваљујем појединцима, приватницима, Народној библиотеци Житорађа и Локалној самоуправи општине Житорађа на помоћи у организацији и позивам све заинтересоване грађане да дођу на “Весело вече”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *