Sutra vakcinacija protiv covida19 u Gornjem Drenovcu

Danas su ekipe Doma zdravlja Žitorađa vršile vakcinaciju stanovništva protiv zarazne bolesti covid19 u Pejkovcu i Đakusu. Građani koji su izrazili interesovanje za vakcinaciju primili su prvu dozu kineske vakcine, a za 21 dan biće pozvani na revakcinaciju drugom dozom.

Prema planu ove zdravstvene ustanove sutra, 9.aprila, u vremenu od 9 do 14 sati mobilne ekipe biće u Gornjem Drenovcu i svi građani koji žele mogu da prime „Sinofarm“ vakcinu i zaštite se od ove zarazne bolesti.

Inače, svakog radnog dana posle 14 sati, svi zainteresovani mogu, bez prethodnog zakazivanja ili prijave preko eUprave, da se jave u Dom zdravlja Žitorađa i prime cepivo protiv korona virusa.

Iz Doma zdravlja Žitorađa pozvali su svoje sugrađane da se odazovu ovom pozivu i prime vakcinu, bez obzira da li imaju zakazani termin ili ne i na taj način da se zaštite od mogućih komplikacija koje nosi infekcija korona virusom.

 

1 komentar

  1. Dok po prestonici organizuju žurke zbog pobede u derbiju nad partizanom, vi idete po selima i molite ljude da se vakcinišu. U početku si mogao da primiš vakcinu samo u ambulanti u Jasenici, sada se šetate kao cirkus Colorado, od sela do sela. Ma nateraće vas vođa i po kućama da idete i da ŠPRICATE ovaj bolestan narod!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *