ПЕЈКОВАЦ НЕМИЛОСРДАН ДОМАЋИН: Добрич славио минималцем

ПЕЈКОВАЦСТАДИОН: Грбавица СУДИЈА: Александар Николић (Лесковац) ГЛЕДАЛАЦА:ЖУТИ КАРТОНИ: Станисављевић, Стојановић, Марковић (ФК Добрич) Момировић, Димитријевић (ФК Чекмин) СТРЕЛАЦ: Славковић у 90. из пенала.

ДОБРИЧ: Вељковић 7, Марковић 6,5, Илић 6,5, Стојановић 6,5 (Станојевић – ), Веселиновић 8, Младеновић 7, Станисављевић 6,5, Славковић 7,5, Милошевић 6 (Мар. Грујић 6,5,) Мил. Грујић 7,5, Станковић 6.

ЧЕКМИН: Стојиљковић 6, Стаменовић 6,5, Милошевић 6, С. Илић 6 (Младеновић 6,5) , Димитријевић 7 (Здравковић 6,5), Станковић – (П. Илић 6,5,), Митић 7, Маринковић 6,5, Момировић 6,5, Александар Стојиљковић 6,5 (Станисављевић -)

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Никола Веселиновић (ФК Добрич)

Пејковац је овог пролећа најнемилосрднији домаћин. Са учинком 3/3 и гол разликом 6:0, показују да нису још увек истакли белу заставу и олако се предали. Готово је сигурно да ће све екипе у наставку првенства зазирати када буду требали да гостују на популарној ”Грбавици”. Што се данашњег меча тиче, прави дерби зачеља у којем и једна и друга екипа морају да хватају прикључак за средину табеле. Доста борбе, жара и трчања и на крају 1:0 из оправдано досуђеног казненог ударца који је успешно у гол претворио капитен домаћих Славковић. Треба истаћи да је при резултату 0:0 две колосалне шансе одбранила јединица домаћих Немања Вељковић, и тако сачувао Пејковац у мечу. Такође, бележимо још по неколико добрих прилика на обе стране, и на крају закључујемо да су заслужено славили домаћи који сада имају 17 освојених бодова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *