Сутра вакцинација против covida19 у Горњем Дреновцу

Данас су екипе Дома здравља Житорађа вршиле вакцинацију становништва против заразне болести covid19 у Пејковцу и Ђакусу. Грађани који су изразили интересовање за вакцинацију примили су прву дозу кинеске вакцине, а за 21 дан биће позвани на ревакцинацију другом дозом.

Према плану ове здравствене установе сутра, 9.априла, у времену од 9 до 14 сати мобилне екипе биће у Горњем Дреновцу и сви грађани који желе могу да приме „Синофарм“ вакцину и заштите се од ове заразне болести.

Иначе, сваког радног дана после 14 сати, сви заинтересовани могу, без претходног заказивања или пријаве преко еУправе, да се јаве у Дом здравља Житорађа и приме цепиво против корона вируса.

Из Дома здравља Житорађа позвали су своје суграђане да се одазову овом позиву и приме вакцину, без обзира да ли имају заказани термин или не и на тај начин да се заштите од могућих компликација које носи инфекција корона вирусом.

 

1 коментар

  1. Dok po prestonici organizuju žurke zbog pobede u derbiju nad partizanom, vi idete po selima i molite ljude da se vakcinišu. U početku si mogao da primiš vakcinu samo u ambulanti u Jasenici, sada se šetate kao cirkus Colorado, od sela do sela. Ma nateraće vas vođa i po kućama da idete i da ŠPRICATE ovaj bolestan narod!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *