Како је потврђено из клуба, горуће питање у прошлој полу сезони, позиција голмана је званично решено. Од пролећа нови чувар мреже Житорађе биће доскорашњи голман екипе Ниш 92, Милош Златковић. Златковић, 28-годишњи чувар мреже у каријери је поред популарне 92-ке бранио још боје КМФ Економист из Ниша. У Задругар долази са епитетом појачања, а како каже Иван Јанаћковић један од челних људи клуба из Житорађе, највећи проблем је решен довођењем Златковића.

Новајлија Златковић

Дуго смо имали проблема на голманској позицији, сада смо довођењем Златковића коначно решили тај проблем који вучемо од почетка сезоне. Златковић није једино појачање Задругара, прелазни рок још увек траје, а за сам финиш прелазног рока припремили смо неколико изненађења, реч је о провереним снагама који ће сигурно допринети бољим резултатима Задругара у наставку првенства. – кратко је прокоментарисао Јанаћковић.
Иначе, како смо још успели да сазнамо Златковић неће бити једина опција међу статива, ради се на довођењу још једном голмана и најмање још 3 играча.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *