Ускоро се очекује комплетна реконструкција централне школе у Дољевцу. Тренутно се изводе радови на комплетној реконструкцији и адаптацији школе у Малошишту, а вредност инвестиције је око 75 милиона динара. Канцеларија за јавна улагања издвојиће неопходна новчана средства и за уређење дољевачке школе, рекла је начелница у локалној самоуправи Јелена Илић.

Општини Дољевац је приликом одређивања приоритетних објеката за реконструкцију и адаптацију усвојен је захтев и за реконструкцију школе у Дољевцу. Први корак у целој процедури је и спровођење анкете међу кориснима објекта, односно ученика, наставника и техничког особља у школи.

Наш стручни тим је јуче у холу школе спровео анкету међу корисницима објекта. Тачније, анкетирани су ученици седмог разреда ове образовне установе, који су попунили анкету, а иста ће бити спроведена и након завршена реконструкције како би се упоредила запажања ученика. Дакле, они су сада, кроз анкетни листић, изнели своја мишљења у вези школског објекта, а исти ученици даће своје мишљење након обављених радова- истакла је начелница Илић.

Планом је предвиђена комплетна реконструкција осмогодишње школе у Дољевцу. Биће замењени подови у свим учионицама, унутрашња столарија, а како би био енергетски ефикасан објекат, биће урађена и спољашња фасада по свим стандардима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *