Улица кратка, а радови бесконачно дуги !

Сви рокови за изградњу и постављање уличне расвете у центру Дољевца су истекли и више нема додатних рокова за изводјача радова , рекао нам је Далибор Стаменковић из ЈП за управљање путевим Дољевац. Како смо сазнали крајњи рок за постављање расвете је био 21.12.2017 год. , али је фирми „Спас“ из Јагодине која изводи радове продужен рок, али је и тај рок поново пробијен.

Раскопани тротоари и чини се тек половично завршен посао свакодневно иритирају градјане који с правом негодују. У нади да ћемо добити најкопетентнији одговор позвали смо данас Ивана Савића из фирме „Спас“ из Јагодине , који се љубазно јавио и објаснио разлоге кашњења и чини се не осећајући нимало своју одговорност. Савић је рекао да су временски услови допринели да радови касне и обећао да ће све бити готово за недељу дана.

Не улазећи у детаље уговора, сазнали смо да је фирми „Спас“ за досада урадјене послове исплаћен и последњи динар, те свака инсинуација да радови касне због неплаћених обавеза од стране наручиоца пада у воду.

Тврдња господина Савића да временски услови нису дозвољавали изводјење радова је мало нетачна, јер временски услови су такви да дебелог минуса скоро да и нисмо имали. Зато и ову најаву да ће радови бити настављени већ сутра мало гледамо скептично , али убрзо ћемо и то видети

А на  крају рецимо и то да је фирма „Спас“ увидом на сајт НБС у блокади рачуна била  11.12.2017 године , што ипак говори да се ради о  фирми која лоше послује, а не о временским условима који тобоже одлажу радове.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *