Радост даривања у Мерошини

У сусрет новогодишњим празницима, Компанија „Дунав осигурање“ даривала је  новогодишње пакетиће деци са подручја Општине Мерошина, која су добила мишљење Комисије за процену потреба за пружањем додатне образовне, здравствене или социјалне подршке.

У име Локалне самоуправе Мерошина, представницима Компаније „

У празничном расположењу уз окићену јелку и представу за децу „Новогодишња бајка“ у организацији Народне библиотеке Мерошина,  око 50 деце по евиденцији Центра за социјални рад Мерошина, осмесима и новогодишњим песмама су улепшали ову традиционалну акцију  Компаније „Дунав осигурање“. За успомену на дружење са Деда Мразом добили су и бесплатне фотографије.

Директор филијале у Нишу, Младен Марјановић рекао је да даривање поклона чини посебно задовољство Компанији која и на овај начин обележава успешну пословну годину. Радост на лицима деце потврђује да је акција даривања поклона најбољи начин за стварање нових пријатељстава,  а са Локалном самоуправом Мерошина стварање још веће и јаче пословне сарадње.

Директорка Центра за социјални рад Душица Петровић захвалила се „Дунав осигурању“ што брине о овом најосетљивијем делу друштва и истакла немерљив значај акције, како за кориснике Центра тако и за њихове породице у целини.

Дунав осигурање“ захвалио се заменик  председника Општине Јовица Миловановић, пожелевши свима добро здравље и дуг живот.

Овом приликом треба рећи и да је Народна библиотека у за сву децу Предшколске установе „Полетарац“ Мерошина и бесплатне фотографије са сарадњи са Локалном самоуправом Мерошина, поред овог дружења организовала и представу Деда Мразом, тако да је велика сала ове Установе била пуна дечје граје, осмеха, песме и игре.

Драган Вељковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *