ТРАНСФЕР БОМБА У БАДЊЕВЦУ: Мирослав Марковић нова десетка Бадњевчана!

БАДЊЕВАЦ / ЖИТОРАЂА – Спекулације које су кружиле претходних неколико дана и доводиле у везу играча прволигашког реномеа и зонаша из Бадњевца су се данас обистиниле. Одјекнула је трансфер бомба дуж Зоне Југ, јер у редове Светлости стиже бивши првотимац Радничког из Ниша, Мирослав Марковић.
У грчевитој борби за опстанак, која предстоји у другом делу екипи из Бадњевца помоћиће добро познато српсколигашко име које долази из екипе Радничког из Обреновца.
Марковић (22) је у досадашњој каријери носио дрес Радничког из Ниша, са којим је у 17 година потписао професионални уговор, а свој фудбалски хлеб је пекао и у Моравцу из Мрштана, Јединству из Бошњаца и Радничком из Обреновца.

У дресу Обреновчана / фото: Инстаграм

Оно што је приволело Марковића из редова српсколигаша из предграђа Београда у Бадњевац јесу одлични односи управе клуба и Мирослава Стојановића Стајса, познатог фудбалског имена у Лесковцу.
Дејан Динић, спортски директор Бадњевчана изјавио је да је ово капитално појачање за његов тим, и да је срећан што су у трци за Марковића успели да победе и неколико клубова из виших рангова.
Данас је званично стигло капитално појачање у Фк Светлост. Мирослав Марковић, дете Радничког, који иако млад има већ неколико сезона озбиљног прволигашког и српсколигашког фудбала у ногама, долази да помогне у тешкој борби за опстанак. Захвалио бих се овим путем Мирославу Стајсу Стојановићу, великом пријатељу нашег клуба, који је био наш тас на ваги, да Марковић превагне и одабере зонаша пре српсколигашких екипа. – истакао је видно еуфорични Динић.

Мирослав Марковић рођен је 1997. године и игра на позицији полушпица и шпица, а према речима људи из клуба од њега се очекује да са Далибором Марјановићем чини ударну нападачку иглу Светлости.
Новајлија ће се ставити од старта на располагање Ивану Јовановићу, на прозивци заказаној за 1. фебруар у 13 часова на стадиону ФК Пуковац.

СТИГЛИ ИЛИЋ И ДАМЊАНОВИЋ, ТУ НИЈЕ КРАЈ! 

Новајлија Илић

Поред Марковића, у редове Светлости из екипе Фк Расовача долази и десни бек Милош Илић (25) а из нижелигаша Омладинца из Подине стиже млади и перспективни нападач Лука Дамњановић (16) који ће бити будућност клуба у наредним годинама.
И овај двојац ће се заједно са Марковићем прикључити екипи Ивана Јовановића првог фебруарског дана. Из Светлости поручују да са овим тројцем који је данас појачао редове њиховог клуба није крај прелазног рока, иако су већ у ово место надомак Житорађе дошла осморица играча.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *