СВЕТЛОСТ СЛАВИЛА, СТОЈАДИНОВИЋ ”ГЛАВНИ” МЕЂУ ГОЛГЕТЕРИМА: Фк Светлост – Фк Небески Анђели 3:0 (1:0)

ПУКОВАЦ – СТАДИОН: Прле (Пуковац) ГЛЕДАЛАЦА: 50 СУДИЈА: Никола Стојиљковић (Лесковац) 7 ЖУТИ КАРТОНИ: Илић, Јовановић, Тонић, С. Станковић (ФК Светлост) Петровић, Ристић (Небески Анђели) ЦРВЕНИ КАРТОН: Ристић  у 65. минуту (Небески Анђели) СТРЕЛЦИ: Стојадиновић у 19, Марковић у 72 и Марјановић у 88. минуту за Светлост.

ФК СВЕТЛОСТ: Јанковић 7, Илић 7 (С. Станковић 6,5), Јовановић 7, Марковић 8 (М. Станковић – ), Тонић 7, Стојковић 7,5, Стојадиновић 7,5,  Милошевић 8, Ракић 6,5 (Ранђеловић 6,5) Тасић 6,5 (Видојевић -), Банковић 6,5 (Марјановић 7)

ФК НЕБЕСКИ АНЂЕЛИ: Митић 6, Игњатовић 6 (Стојиљковић -), Костов 6 (А. Стојковић – ), Цветковић 5,5 (Трајковић 6), Ристић 7, Васиљевић 6,5, Младеновић 6, Стојановић 6, Петровић 5,5 (Александар Стојковић 7), Цветковић 6 (Вељковић -), Радивојевић 6.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Марко Милошевић (ФК Светлост) 8

Марјановић још једном доказао да су године само број..

Добро издање фудбалера Светлости на ”свом” терену у Пуковцу крунисано је још једном победом. Од почетка меча екипа из Бадњевца знала је шта жели, и тактички перфектно одиграла меч од почетка до краја. Фудбалски сладокусци у Пуковцу имали су прилике да виде и голове али и прегршт шанси и на једној и на другој страни. Госте из Врања начео је тренутно лидер на листи голгетера Зоне Југ, Филип Стојадиновић својим шестим овосезонским голом којим се осамосталио на врху листе стрелаца (у стопу га прати Предраг Младеновић из Косанице са 5 голова), играо се 19. минут сусрета који је на мајсторски пас у простор Марка Милошевића утрчао из другог плана и спровео лопту у гол. До краја полувремена бележимо још по неколико шанси до краја полувремена, у којима су голмани обе екипе били на висини задатка. Друго полувремен почело је енергичније од првог а Светлост је од самог старта пошла по тај други гол. Шансе су се ређале а једну је у 72. минуту на центаршут Ранђеловића у гол претворио Небојша Марковић, који је данас уз Марка Милошевића био најбољи актер на терену. Коначних 3:0 поставио је повратник у редове Светлости 42-годишњи Далибор Шиља Марјановић у 88. минуту, својим првим голом, којим је најавио берићетну голгетерску јесен и да и услед паузе због повреде није заборавио да даје голове. Посебно треба похвалити издање Марка Милошевића који је на свој конто уписао две асистенције, али и био главни играч на терену који је и спречавао нападе гостију и почињао нападе своје екипе, и једноставно било га је у сваком тренутку на сваком делу терена, па је с тога понео епитет играча утакмице. Светлост сада има 6 бодова из четири меча, док су Небески Анђели остали на ”само” 3 бода.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *