Ристић и Милановић прва појачања ФК Житорађа ове зиме

Игор Ристић / фото: Фејсбук

Зимски прелазни рок увелико улази у свој финиш, а управа ФК Житорађа ових последњих дана прелазног рока активно ради на јачању играчког кадра. Прва појачања која ће носити дресове Житорађе су двојица искусних играча: Игор Ристић и Иван Милановић.

Иван Милановић / фото: Фејсбук

Ристић, 43-годишњи доскорашњи капитен Цар Константина после 15 дугих сезона у дресу екипе са Бубња је одлучио да промени средину и поново се врати у Житорађу чије је боје бранио на почетку каријере. А поред Житорађе играо је и у Јастребцу као и у Обилићу из Београда, из кога је 2003. дошао у Цар Константин.
Са њим у пакету долази и његов некадашњи саиграч из Цар Константина,  31-годишњи чувар мреже Иван Милановић. Милановић долази из редова Будућности из Поповца, а у каријери је поред Царића играо и за Тимок из Зајечара, Синђелић и Житорађе у чије се редове поново враћа, баш као и Ристић.
Како нам је потврђено из клуба, увелико се ради на довођењу још 5-6 нових имена и у питању су све искусни играчи са богатим фудбалским искуством.
– Игор Ристић долази да својим искуством помогне младим играчима у борби за опстанак, као и Иван Милановић, реч је о двојици искусних играча који знају како се игра фудбал, и који ће сигурно бити појачања. – рекао нам је кратко Срђан Крстић из Фк Житорађа.
Житорађа у наставак сезоне улази неупоредиво јача него у претходној, у грчевитој борби за опстанак која им предстоји у наредним мечевима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *