Пуковац упалио моторе

ПУКОВАЦ – Трећепласирана екипа Зоне Центар, ФК Пуковац у недељу је кренуо са припремама пред наставак првенства.
Новом шефу струке, и дојучерашњем фудбалеру ”сестрића” Александру Аци Трајковићу одазвало се 20-ак момака, међу којима и придошлице из Цар Константина, и већ стандардни костур екипе Пуковчана, који и пету годину заредом према речима Трајковића није претрпео неке значајније промене.
Код нас је костур тима остао исти, довели смо пар нових играча из Цар Константина, и можда до краја прелазног рока доведемо још неког играча. Циљ код нас је као и сваке године да будемо што боље пласирани, идемо сваку утакмицу посебно, и надамо се што бољем пласману на крају. – рекао је Трајковић.
Иначе, окосницу тима Пуковчана у пролећном делу чиниће доста младих момака, а тренер Трајковић каже да је и то циљ Пуковчана, да се полако подмлађује екипа.
Па знате како наша екипа већ 5-6 година игра заједно. Тај костур је ту 5-6 година и он је из године у годину све старији, тако да у једном тренутку мора се подмладити екипа. Претежно подмлађујемо екипу из наше општине, гледамо да Пуковац буде централни клуб у нашој општини и да покушамо да све те талентоване играче који су из наше околине доведемо код нас и да их ту афирмишемо. – јасан је новопечени тренер Трајковић.
Трајковић напомиње да ће од сваког играча тражити максимум, како на тренингу тако и на утакмици, и да за њега није битно да ли играч има 18 или 32 године, већ да ће сваки од њих добити једнаку шансу за игру, а да ће 11 најбољих бити на терену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *