ЈОШ ЈЕДАН НОВАЈЛИЈА: Игор Алексов нови играч Светлости

БАДЊЕВАЦ / ЖИТОРАЂА – Доскорашњи члан српсколигаша Јединства из Бошњаца, и бивши члан Радничког (П) и Балканског, Игор Алексов нови је члан Фк Светлости из Бадњевац.
Алексов (21) игра на позицији левог бека и левог крила, а у Светлост долази да појача конкуренцију крај леве аут линије. Из управе Светлости кажу да су одушевљени урађеним послом и да је са оваквим играчким кадром, опстанак реална опција.

У дресу Јединства, Игор Алексов

Довели смо малог Алексова из Бошњаца, он ће нам пуно значити у питању је брз  и продоран играч који може да делује подједнако добро и у офанзивном и у дефанзивном маневру. Светлост је одрадила ове зиме квалитетан прелазни рок дошли су нових 10 играча и сигуран сам да ћемо на крају сезоне успети да изборимо опстанак у зонашком друштву. – кратак је у изјави био Саша Станковић, први човек Бадњевчана.

Светлост је у недељу на стадиону у Пуковцу обавила прозивку, где се Ивану Јовановићу одазвало 20-ак играча, а Алексов ће се саиграчима прикључити данас. А прву прилику да га виде на делу навијачи ће имати у предстојећим пријатељским утакмицама

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *