ПУКЛА ”ПЕТАРДА” У ПУКОВЦУ: Светлост – Трновац 5:0 (3:0)

СТАДИОН: Прле (Пуковац) СУДИЈА: Ђорђе Тасић 7 (Лесковац) ЖУТИ КАРТОНИ: Јовановић, Марковић (ФК Светлост) СТРЕЛЦИ: Марјановић у 3 и 23. минуту, Стефановић у 24, Стојковић у 52 и Митровић у 70 минуту за Светлост.

ФК СВЕТЛОСТ: Радовановић 7, Ристић 7 (Илић 7), Јовановић 7, Н. Стојковић 7,5, Тонић (к) 7, Стаменковић 7, Цакић 7 (Ф. Стојковић 7), Марковић 7, Марјановић 8, Митровић 7,5, Стефановић 8.

ФК ТЕРНОЦИ: Фатлим 5,5, Херолинд 5,5,  Басри, 5,5 Алтин 5,5, Гентрит 5,5, Кадруш 5,5 , Албинот 5,5, Арлинд 5,5, Адмир 5,5, Гентиан 5,5, Леотрим 5,5

Ноћна мора противничких голмана – ”Шиљонатор”

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Далибор Марјановић (ФК Светлост) 8.

Има још барута у копачкама Далибора Шиље Марјановића. Иако је загазио у пету деценију, још увек овај прекаљени голгетер ”терорише” противничке голмане. У прошлом колу против Лугине на гостовању уписао је 3 а данас против Трновца ”само” 2 поготка. Марјановић је начео данашњег ривала голом у 3 минуту, а онда у 23 дуплирао предност на асистенцију разиграног Стефановића. У игри мачке и миша Светлост је све време доминирала, а на полувреме отишла је са резултатом 3:0 јер је у 24. минуту Стефановић, луцидно матирао голмана гостију Фатлима.

Десетка Светлости Митровић (18)

У другом делу Светлост је наставила у истом ритму, четврти гол дело је Николе Стојковића док је коначних пет нула поставио 18-годишњи Милош Митровић, откровење јесењег дела у Зони Југ. На крају, заслужена победа Светлости, предвођене искусним Марјановићем, за ким ће сигурно, када реши да копачке окачи о клин жалити у клубу, али радовати се сви противнички голмани, јер једино ће ”пензија”  зауставити голгетерску класу Далибора Шиљу Марјановића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *