Парламентарци Средње школе у Житорађи извели ”Госпођу министарку”

Поводом Светског дана позоришта пред препуноj Спортскоj хали у Житорађи, чланови ђачког парламента у сарадњи са професорком Александром Ивановић су извели представу ”Госпођа министарка”.Пре самог почетка представе, прочитана је порука поводом Светског дана позоришта коју је ове године писао енглески глумац, редитељ и сценариста Сајмон Мекбарни.
Млади, али талентовани глумци ученичког парламента међу којима велика већина и дебитанти су изнели представу на највишем нивоу. Уз своје искусније колеге, глумце аматерског позоришта у Житорађи, Исидору Младеновић, Николу Вељковића и Андрију Илића, свој таленат и умеће показали су: Александра Стевановић, Анастасија Вучковић, Анђа Павловић, Анђа Ђокић, Зорана Тонић, Кристина Петковић и Милош Станковић, који је са сигурношћу можемо рећи обележио представу.
Директорка Средње школе у Житорађи похвалила је рад и залагање ученичког парламента, а посебно истакла труд професорке Александре Ивановић која руководи драмском секцијом. Како кажу млади глумци, задовољни су урађеним послом и очекују да и у будућности наставе са још мноштвом других представа. Иначе, ово је била праизведба ове представе, а из ђачког парламента најављују ускоро премијеру пред публиком у Житорађи.

Детаљ из представе/фото: Press company

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *