Милосављевић ново име међу Житорађанима

Прошла недеља је фудбалском клубу поред промена на месту тренера донела и промене у играчком кадру. Ростер тренера Ивана Јовановића је последњег дана прелазног рока појачао доскорашњи омладинац Цар Константина и првотимац Поповца, 18-годишњи Виктор Милосављевић. Прошао је кроз школу фудбала Синђелића, Цар Константина и Наиса. Добрим партијама у млађим селекцијама завредео је позив тренера првог тима ”царића” па је једно време тренирао са првим тимом и играо пријатељске утакмице, прошле годину је провео у Будућности из Поповца где није успео да се избори за место у екипи те је одлучио да појача Житорађу.
У клуб стижем на позив председника Зорана Стајковића, очекујем да моји саиграчи и ја ове сезоне будемо негде на средини табеле, а од себе лично очекујем да оправдам очекивања тренера. Имамо озбиљног тренера који познаје фудбал, па мислим да резултат неће изостати. А са личне стране мислим да ћу моћи да без проблема играм у зонашком степену такмичења. – рекао је за ”Добричке” млађани Милосављевић.
Виктор је играч средине терена а како нам сам каже, најбоље се сналази на позицији левог крила. У игри га одликује разоран шут, брзина и квалитетан дриблинг. Неминовно је да иако млад играч, у екипу тренера Јовановића долази као појачање.
Тренер Јовановић није желео да коментарише утакмицу у недељу против екипе Бошњана, нити било кога од играча јер како каже дошао је у сред сезоне те су му и играчи и екипа непознаница, али по првим тренинзима верује да ће имати екипу с којом ће моћи да игра фудбал на високом нивоу ове сезоне.
Подсетимо, Житорађа ће на свом терену у недељу 9.9.2018. угостити екипу Бошњана од 16 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *