МАЂИОНИЧАР ПАВЛОВИЋ: Задругар убедљив против Долапа

ЖИТОРАЂА – СПОРТСКА ХАЛА ЖИТОРАЂА ГЛЕДАЛАЦА: 30 СУДИЈА: Миладиновић – Савић СТРЕЛЦИ: Тодоровић у 4 и 27. минуту, Павловић у 15, Китановић у 17,20 и 29, Ранђеловић у 31 и Станишић Данило у 32 минуту за КМФ Задругар 2017, Антанасковић у 18 минуту и Маринковић у 19 за КМФ Долап

КМФ ЗАДРУГАР 2017: МЛАДЕНОВИЋ, ДАНИЈЕЛ СТАНИШИЋ, КИТАНОВИЋ, СТАНКОВИЋ, ТОДОРОВИЋ, Павловић, Ранђеловић, Милошевић, Данило Станишић.

КМФ ДОЛАП: АРАНЂЕЛОВИЋ, МАРИНКОВИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, ДИМИТРИЈЕВИЋ, ЈОВИЋ, Крстић, Антанасковић.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Сретен Павловић (КМФ Задругар 2017)

У Топличком дербију славили су футсалери из Житорађе сасвим заслужено, наставивши тако трку за трон у Регионалној лиги Југ. Није било толико неизвесности осим у тренуцима када су гости пришли на 3:2 али су се домаћи брзо консолидовали и предвођени препорођеним мајстором петопарца Сретеном Павловићем дошли до победе. Павловић је прво евроголом повисио на 2:0 а онда и учествовао у већини голова Задругара, и био најстабилнији играч домаћих на паркету. Павловић овог пролећа пружа изузетне партије и сигурно је да његово искуство али и виртуозност са лоптом један од главних адута екипе коју предводи Иван Стојановић. Треба истаћи и добру партију капитена Китановића који је у овом мечу постигао три поготка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *