Дољевчани извиждали Ђиласа у Куршумлији ?

Савез за Србију је на свом сајту саопштио да су неки функционери општине Дољевац, на недавном скупу “1 од 5 милиона”у Куршумлији покушали да изазови  инцидент, тако што су добацивали и звиждали током говора Драгана Ђиласа.  Председник општине Дољевац Горан Љубић је поводом овог догађаја рекао :

  • Када се то десило нисам био у земљи . Мишљења сам да свако има право да изрази своје мишљење , и то је демократско право сваког грађанина.

Срђан Марјановић помоћник председника општине Дољевац, је наведен као неко ко је учествовао у овом догађају и он каже да сви знају у Дољевцу како он изгледа и да се он не налази на фотографији која је објављена , као и да није био у Куршумлији.

Председник СО Дољевац Дејан Смиљковић истиче у изјави за радио Копријан не види ништа лоше у изражавању става грађана за које се тврди да су из Дољевца, а такође на снимку се види да    никаквог инцидента није било. Он истиче да се слично догодило у Бору на скупу где је говорио Александар Вучић, када је један неистомишљеник мирно удаљен са скупа.

FOTO SZS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *