ДОБРИЧ СА ЦАКИЋЕМ КРЕНУО ПО ОПСТАНАК: У Пејковцу почели припреме за пролећни део

ПЕЈКОВАЦ – На стадиону у Пејковцу, данас су фудбалери Добрича из Пејковца обавили прозивку за наставак пролећног дела првенства у Зони Југ. Под диригентском палицом новог кормилара Игора Цакића, Добрич креће у грчевиту борбу за опстанак. Како нам је речено од представника клуба, све ће се учинити да се остане у друштву зонаша, а председник клуба Александар Стојановић, се поготово захвалио општини Житорађа, која им је изашла у сусрет и обезбедила средства за такмичење.
Свакако, највеће име Пејковца и најзвучније име у зони је повратник у српски фудбал Душан Младеновић. Младеновић (30)  у својој биографији има клубове попут: Радничког из Ниша, Житорађе, Слога (Кв), Рудара из Приједора, Алашкерта ( Јерменија), Жељезничар (БиХ), Искра (Црна Гора) и последњи клуб био му је шведски друголигаш Преспе Бирлик.
Младеновић у Добрич долази као највећи залог пред пролећни део, а највише од њега очекује и стратег Цакић:

Од њега су највећа очекивања – Душан Младеновић / фото: sportsport.ba

Сигурно је да ће нам Дулетово (прим. аут Младеновић) искуство допринети у многоме. Пре свега на јачању тог дефанзивног блока који је био најрањивији у јесењем делу. Такође, очекујем да буде квалитетан ментор младим момцима које имамо у екипу, и који ће имати прилику да стасавају уз једног врсног професионалца какав је Младеновић. Циљ нам је да уђемо у наставак првенства са завидном физичком спремом, да у сваки меч идемо по победу и изборимо опстанак. – рекао је Цакић и додао: До краја трансфер рока покушаћемо да доведемо још 2-3 зонашка играча, а фокус ће бити на голгетеру. – изјавио је Цакић за наш сајт.
Генерални секретар клуба Славољуб Ристић потврдио је за Добричке да је поред Младеновића дошло за сада још двојица новајлија.
Поред највећег појачања у прелазном року, Душана Младеновића, стигли су у Добрич и Марко Крстић реномирано зонашку име, као и млади нападач Марко Грујић који има искуство играња у Зони, када је бранио дрес комшијске Житорађе. У завршној фази преговора смо са још 3-4 играча, и до петог фебруара можемо очекивати комплетну слику о играчком кадру у Добричу.   – казао је Ристић.
Добрич у првом колу које је на програму 06.03.2021. гостује Будућности из Орашја, и креће у поход на горњи део табеле. Тренутно Добрич заузима 15. место са 8 освојених бодова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *