Бадњевчани дорасли Зони

На стадиону у Пуковцу, у оквиру припрема ФК Пуковац, за предстојећу сезону у Зони Центар, данас је одигран пријатељски меч са екипом ФК Светлости из Бадњевца.
Бадњевчани су данашњом игром показали да су по квалитету фудбала дорасли зони и зонашима.  Лепо су фудбалери из Бадњевца отворили меч и повели у 22. минуту голом Максовића, да би затим Пуковац преокренуо головима Стефана Перића и Дамјана Илића у 30-ом и 33. минуту. На полувреме се отишло резултатом 2:1 за домаће, а у 50. минуту да предност је била убедљивија јер је поново погодио Перић. Међутим, резултат је брзо промењен када је евроголом Антанасковића, Светлост смањила на 3:2.
Тачку на меч ставио је Стојановић, поготком у 80. минуту, када је поставио коначних ФК Пуковац – Фк Светлост 4:2. Имао је Бадњевац још неколико шанси да смањи резултат међутим оба пута је Ранђеловић био непрецизан.

Свеопшти утисак данашњег меча је да је екипа Светлости која је данас била спој младости из искуства веома квалитетна,те тако можемо констатовати да су пред екипом ”Светлости” светлији дани!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *