ZADRUGAR BROJAO DO 10: Kitanović nemilosrdan prema Bujanovčanima

ŽITORAĐA –  HALA: Sportska hala Žitorađa GLEDALACA: – SUDIJE: Vukojičić – Ćirković STRELCI: Kitanović u 9,10,16,25 i 29. minutu, Stojanović u 12, Jovanović u 20, Momirović u 24,31 i 36. minutu za KMF Zadrugar, Memisi u 17 minutu, Jordanović u 27 i 40. minutu, Demiri u 32. minutu za AS ŽUTI KARTONI: Milić, Momirović (KMF Zadrugar) Limani (KMF AS)

KMF ZADRUGAR 2017: LAZAREVIĆ 7, JOVANOVIĆ 7 , KITANOVIĆ 8,5,  STOJANOVIĆ 7 , MILIĆ  8, Milošević 7, Stanković 6,5, Pavlović 6,5, Todorović – , Mišić – , Momirović 7,5.

KMF AS: OSMANI 5,5, DEMIRI 6 , ĐORĐEVIĆ 6, JORDANOVIĆ 7, MEMISI 7 , Limani 6,5, Sadiki 6

IGRAČ UTAKMICE: Marko Kitanović (KMF Zadrugar 2017) 8,5,

Gospodarili terenom Pavlović, Jovanović, Kitanović, Milić / foto: Dobričke

U 10. kolu Regionalne futsal lige Jug, futsaleri Žitorađe su ubedljivim rezultatom 10:4 savladili ekipu KMF AS-a iz Bujanovca. Od samog starta Zadrugar je pokazao nadmoć i veće htenje da iz ovog susreta izađe kao pobednik. Kišu golova započeo je Marko Kitanović a završio Jordanović kod gostiju.
Sve je večeras bilo na strani domaćina, od želje, preko umeća, do golova a najveći adut večeras bio je raspucani Kitanović koji je pogodio čak 5 puta! I to više nije fraza, to odavno već svi sportski radnici u Žitorađi znaju, Marko Kitanović polako ali sigurno postaje fudbalska ikona Žitorađe. Bilo da je reč o terenu 100h50 ili 40h20, Kitanović ne sumnjivo kao pravi lider sa sto odsto sebe igra svaki meč i daje najbolje ekipi. Tako je bilo i večeras, bio je nerešiva enigma za Bujanovčane koji su spram njega večeras izgledali kao deca. U najboljim fudbalskim godinama, željan fudbala više nego ikad sigurno da je Kitanović najveći adut Žitorađe i fudbalskom i u futsal timu.
Ovom pobedom Žitorađa se penje na drugo mesto koje deli sa ekipom Lindoreta iz Preševa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *