ЗАДРУГАР БРОЈАО ДО 10: Китановић немилосрдан према Бујановчанима

ЖИТОРАЂА –  ХАЛА: Спортска хала Житорађа ГЛЕДАЛАЦА: – СУДИЈЕ: Вукојичић – Ћирковић СТРЕЛЦИ: Китановић у 9,10,16,25 и 29. минуту, Стојановић у 12, Јовановић у 20, Момировић у 24,31 и 36. минуту за КМФ Задругар, Мемиси у 17 минуту, Јордановић у 27 и 40. минуту, Демири у 32. минуту за АС ЖУТИ КАРТОНИ: Милић, Момировић (КМФ Задругар) Лимани (КМФ АС)

КМФ ЗАДРУГАР 2017: ЛАЗАРЕВИЋ 7, ЈОВАНОВИЋ 7 , КИТАНОВИЋ 8,5,  СТОЈАНОВИЋ 7 , МИЛИЋ  8, Милошевић 7, Станковић 6,5, Павловић 6,5, Тодоровић – , Мишић – , Момировић 7,5.

КМФ АС: ОСМАНИ 5,5, ДЕМИРИ 6 , ЂОРЂЕВИЋ 6, ЈОРДАНОВИЋ 7, МЕМИСИ 7 , Лимани 6,5, Садики 6

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Марко Китановић (КМФ Задругар 2017) 8,5,

Господарили тереном Павловић, Јовановић, Китановић, Милић / фото: Добричке

У 10. колу Регионалне футсал лиге Југ, футсалери Житорађе су убедљивим резултатом 10:4 савладили екипу КМФ АС-а из Бујановца. Од самог старта Задругар је показао надмоћ и веће хтење да из овог сусрета изађе као победник. Кишу голова започео је Марко Китановић а завршио Јордановић код гостију.
Све је вечерас било на страни домаћина, од жеље, преко умећа, до голова а највећи адут вечерас био је распуцани Китановић који је погодио чак 5 пута! И то више није фраза, то одавно већ сви спортски радници у Житорађи знају, Марко Китановић полако али сигурно постаје фудбалска икона Житорађе. Било да је реч о терену 100х50 или 40х20, Китановић не сумњиво као прави лидер са сто одсто себе игра сваки меч и даје најбоље екипи. Тако је било и вечерас, био је нерешива енигма за Бујановчане који су спрам њега вечерас изгледали као деца. У најбољим фудбалским годинама, жељан фудбала више него икад сигурно да је Китановић највећи адут Житорађе и фудбалском и у футсал тиму.
Овом победом Житорађа се пење на друго место које дели са екипом Линдорета из Прешева.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *