ЖИТОРАЂАНИ ВЕЧЕРАС НАВИЈАЈУ ПОНОВО ЗА ЛИЛЕТА: Певач из Житорађе поново вечерас поново на сцени ННК

Популарно такмичење на Прва ТВ ”Никад није касно” ове године као што је добро познато има и једног житорађанина. Добро познат у Житорађи, човек баршунастог гласа Предраг Лиле Кривокапић, вечерас ће поново наступати пред малим камерама и милионским аудиторијумом широм Србије. За разлику од претходне емисије када су гледаоци имали прилике да га чују одмах на почетку, ове вечери Предраг пева као претпоследњи седми такмичар по реду. А публици и жирију се представља са песмом Мирослава Илића – ”Још те нешто чини изузетном”.
Ван свих мојих очекивања дошао сам до четвртог круга, и могу рећи да сам задовољан постигнутим. Искрен да будем, када би се пружила шанса да будем и у петом кругу оберучке бих је прихватио, а за то ће ми бити потребна и подршка мојих Житорађана, Топличана и свих других гледалаца широм земље и света. – рекао је Предраг Кривокапић за Добричке.
Топлица, Добрич и Житорађа чекају да вечерас крај малих екрана подрже свог мештанина, који ових дана репрезентује Житорађу у најлепшем светлу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *