УСКОРО: Све о најсвестранијем спортисти Топлице у једној књизи – аутобиографија Радована Милетића – Ћаска

Житорађа – Пре нешто више од годину дана, представили смо га репортажом и речима ”мајстор за све спортове”
и тада смо најавили да је у плану да се о њему напише књига  у којој ће се Радован Милетић представити свим својим поштоваоцима.
Данас смо поново посетили времешног ”чика Ћаска” који у својој 78-ој години и даље вредно тренира, трчи, вози бицикл, али такође и припрема промоцију своје аутобиграфије под насловом – Радован Милетић Ћаско спортска аутобиографија у којој је написао, како нам каже, све о себи, од најранијих дана детињства, преко школовања до оних најлепших спортских дана.
У овој књизи је написано како сам дошао на идеју за књигу, моји пријатељи, другари, истомишљеници су ми то предлагали, ја сам се једно време колебао, међутим одлучио сам да то урадим и ево књига је готова. – каже нам наш саговорник кроз осмех.
– Све то је завршено успешно, радили су стручњаци на тој књизи, а ја могу да гарантујем да све што је у њој написано је сто посто тачно. – каже Милетић.
У књизи је заступљено све од рођења, преко школских дана, па данима у Београду и животу човека из провинције у престоници, до задњих професорских дана у Житорађи, па до данашњих дана.

Корице Ћаскове књиге / фото: Н.Тонић

Аутобиографија такође садржи и анегдоте Ћаскових савремника, саиграча и колега као и свих оних који су уживали у томе да гледају Милетића на рукометном, фудбалском или неком другом спортском бојишту.
Промоција аутобиографије ”Радован Милетић Ћаско – спортска аутобиографија” заказана је за 18. октобар у сали Народне библиотеке у Житорађи, која и потписује издаваштво књиге, а промоција на којој ће бити присутни многи виђенији људи из света спорта почеће од 19 часова.
– Позвао бих све људе да дођу, да се дружимо, видимо и прокоментаришемо сви по нешто о књизи. –  рекао је Радован Милетић за Добричке.

Иначе, мото књиге, а и Милетићев животни мото гласи: Постави себи циљ и никада не одустај од њега ако тај циљ зависи искључиво од тебе. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *