Упркос невремену синоћ се певало у Пејковцу: Александра Бурсаћ и Космајац ”загрејали” публику

Традиционална манифестација Бостанијада Пејковац, синоћ је у овом месту одржана по шести пут. Иако је невреме озбиљно претило да поремети планове организаторима Бостанијаде , око хиљаду људи из овог места и околине уживало је у концерту Александре Бурсаћ и Стефана Петровића – Космајца.
Због временских непогода планирани почетак је каснио неких сат времена, али је ова певачки дуо ипак то надокнадио публици, што је публика наградила више пута аплаузима.
Пре самог концерта ипак одржан је колажни програм у коме су учествовали фолклораши, хор као и хармоникаш Данило Тонић.
Поред њих одржано је такмичење за најтежу и најслађу лубеницу и дињу, а победници су: НАЈСЛАЂА ДИЊА – Драган Миленковић, НАЈТЕЖА ДИЊА – Велимир Стојиљковић НАЈСЛАЂА ЛУБЕНИЦА – Јана Стошић и НАЈТЕЖА ЛУБЕНИЦА – Данило Петровић.
Победници су од спонзора добили вредно награде, а победник у категорији најтежа лубеница добио је летовање у Грчкој за двоје. 
Један од организатора Александар Стевановић рекао је за наш сајт да је задовољан одзивом публике, која је дошла у великом броју упркос невремену, као и бројем такмичара који је удвостручен него претходних година.
Најочекиванији тренутак вечери, концерт, трајао је до 2 сата иза поноћи, а одмах по завршетку концерта за Добричке су своје утиске сумирали Александра Бурсаћ и Стефан Петровић -Космајац: Супер је било вечерас, с обзиром на то да кад смо стигли да је било мало више тмурно и да смо ми мислили да ће да се одложи вечерашњи наступ.  – рекао је Стефан Петровић и додао да је било изазовно певати у средини из које су потекле музичке легенде попут Бобана Илића и Светлане Ражнатовић: Ја сам први пут радио овакав концерт пред више људи, па сам на почетку мало и испозаборављао песме, али добро на крају је испало одлично. Лепо је било певати овде вечерас. – изјавио је популарни Космајац. 
Лепша део овог дуа, Александра Бурсаћ истакла је посебно природне лепоте Пејковца и околине, једино је како каже певачица целокупни утисак мало покварило (не)време.
Ја сам први пут овде и тако је лепо све и природа, једино је баш био проблем са невременом. Драго ми је дошло доста људи да нас слушају. Није ми било свеједно да певам у средини из које потичу велике музичке звезде, и Александра ми је јако драга, али ето усудила сам се. – констатује кроз смех Бурсаћева.
Такође, певачица је додала да је поново можемо очекивати у Пејковцу уколико дође до поновног позива с обзиром, да како она каже, обожава југ Србије.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *