Велике снежне падавине направиле су много проблема возачима на целом југу Србије, па и на територији општине Дољевац, што је условило и скраћење неких линија аутобуских превозника.

Ниш експрес, према подацима који се могу наћи на сајту Дирекције за јавни превоз града Ниша скратио је неке градске и приградске линије. Медјутим, подаци о евентуално редукованом  медјумесном аутобуском  саобраћају, што укључује и трасе које пролазе кроз општину Дољевац, како је речено радио Копријану у нишкој Дирекцији, могу се добити само од надлежних служби Ниш експреса.

И поред наше упорности да добијемо информацију која је од изузетног значаја са становништво овог краја, при овако екстремним временским приликама, о евентуално скраћеним или можда отказаним трасама који пролазе кроз општину Дољевац,  нисмо успели да у Ниш експресу добијемо потребан одговор.  Наиме, након „шетања“ од једног до другог броја телефона и после пет-шест  покушаја, обећано нам је да ће надлежна особа из маркетинг службе, након састанка, па затим након завршетка других обавеза, ускоро  одговорити на наша питања, што се до овог тренутка није десило. Током последњег позива речено нам је да је надлежни директор ван предузећа и да се више неће враћати.

Велики број људи који су се можда питали да ли ће успети да стигну на посао или дјака који морају стићи до својих школа, остали су тако без одговора на питање да ли аутобуси овог превозника, при оваквим екстремним временским условима, редовно саобраћају или не.

Ј.К.

Фото.:Илустрација, извор Телеграф

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *