У Мерошини одржан стручни семинар о производњи корнишона

Фирма Милса д.о.о. из Мерошине која се бави прерадом и паковањем чајева, поврћа и додатка јелима од прошле године успешно на територији Добричког крaja   организује производњу корнишона и цвекле. У  циљу што бољег организовања производње и у току 2018.године Милса је позвала своје коперанте и организовала стручни семинар о производњи корнишона. Уводну реч дао је СаваМиленковић власник фирме Милса и пожелео коперантима што успешнију предстојећу сезону.

За стручни део предавања били су задужени: Александар Стевановић испред фирме ProSeed која се бави увозом и дистрибуцијом семена поврћа холандске фирме Nunhems, Наташа Николић стручна служба фирме Галеника фитофармација која се бави производњом средстава за заштиту биља и Братислав Петровић фирма Агроуник – производња микробиолошких ђубрива за примену у пољопривреди.

Предавачи су коперантима предочили све проблеме који могу да настану у производњи корнишона и упутили их како најлакше да преброде те проблеме и дођу до већих приноса и што бољег квалитета плодова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *