ТОПЛИЧАНИН СРУШИО ЛИДЕРА: Кричак и Грозданова водиле Топличанин до победе (СНИМАК УТАКМИЦЕ)

У мечу 7. кола Супер Б рукометне лиге за жене рукометашице прокупачког Топличанина савладале су фаворизовано Панчево, резултатом 32:29. Лидер шампионата који је у досадашњих шест сусрета бележио свих шест победа у Прокупље је дошао са велом фаворита. Међутим, вечерашњи утисак је био другачији. Од самог старта изабранице Бојана Проловића контролисале су меч и господариле на терену. Екипу Бојана Проловића до нове победе предводила је голгетерски расположена Гергана Грозданова и најбоља играчица вечерашњег сусрета

Данијела Кричак најбољи актер вечерашњег меча

Данијела Кричак. Бугарска интернационалка у редовима Прокупља је на свој конто уписала 11 погодака, док је Кричак стала на коти од 8, али њен целокупан допринос вечерашњој победи, пресудио је да буде проглашена за најбољу играчицу меча.
Данијела је у изјави за наш сајт по завршетку сусрета изјавила: – Ушле смо мотивисане у меч, желеле смо победу посебно јер смо губиле утакмице на страни, иако су то требали да нам буду сигурни бодови. Веровале смо у себе, и највише се поуздале у одбрану на којој највише радимо по доласку новог шефа струке. Надам се искрено да ћемо да наставимо са победама, и показати да овај тим заиста много вреди. – кратка је била у изјави Данијела Кричак.
Треба напоменути да је од скора кормило прокупачки преузео Бојан Проловић чијим се доласком ниво игре Топличанина побољшао, што и скор од Проловићевог доласка говори у прилог. Сигурно је да популарни Прока зна шта ради, и да ни будући резултати Топличанина неће бити изненађење.
Вреди споменути да је у редовима гостију најбоља била Валентина Божиновић са 10 погодака.

СНИМАК УТАКМИЦЕ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ИСПОД, НА НАШЕМ ЈУТЈУБ КАНАЛУ

Напомена: Видео се тренутно отпрема, те ће доступан за гледање бити за неких сат и тридесетпет минута. Хвала на разумевању.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *