Једна особа је погинула, петоро је повређено у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на ауто-путу Ниш-Лесковац, на наплатној станици Дољевац. Међу повређенима је и Зоран Бабић, директор Коридора Србије.

Сударила су се три аутомоблила, једна за сада неидентификована особа је настрадала на лицу места. Како “Блиц” сазнаје, у несрећи је погинула жена, она се није налазила у владином возилу, већ је била на задњем седишту “опела” и имала је сигурносни појас.

Како је пренео незванично пренео Блиц, настрадала жена се налазила у аутомобилу који је био у средини. Њено тело су ватрогасци након неколико сати извукли из смрсканог аутомобила. Несрећа се догодила на самој наплатној рампи, а како незванично сазнајемо, возило у ком је био Бабић било је последње у колони која се сударила.

Како “Блиц” сазнаје Бабић је у судару задобио отворен прелом бутне кости и тренутно се налази у Клиничком центру Ниш. Он се тренутно налази на дијагностици. У КЦ Ниш су збринути и остали повређени у овом удесу, а према последњим информацијама, нико од повређених није животно угрожен.

– Три особе су лакше повређене, а две теже. Нико није животно угрожен – кажу у КЦ Ниш.

На месту несреће у току је увиђај, а тамо су и представници Основног јавног тужилаштва у Нишу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *