Сутра почиње традиционални турнир ”Гури Мувало” у Пејковцу

Традиционални турнир ”Гури Мувало” који се сваке године организује на игралишту за мале спортове у Пејковцу, сутра ће свечано уз богат културно-уметнички програм и ревијалном утакмицом бити отворен од 21 сат. Културно-уметнички програм чине фолклор и маскенбал за децу, а по њиховом завршетку ће се одиграти меч ревијалног карактера.
У телефонском разговору један од организатора Славољуб Ристић, је за портал ”Добричке” изјавио:
– Као и сваке године и ове очекујемо један висок квалитет фудбала на овом турниру. За сада је одзив екипа добар, а очекујемо да број пријављених екипа буде 20 и више. Свечано отварање је сутра и позвао бих пре свега све мештане општина Житорађа, Мерошина и Дољевац да дођу сутра у Пејковац и уживају. – рекао нам је Ристић.
Како нам потврђују из организационог одбора на отварању се очекује присуство званичника општине Житорађа на челу са Иваном Станојевићем, као и делегација ФСТО на челу са председником Милошом Васиљевићем.
– Сигурно да је нама велика част што ћемо на отварању имати ове уважене госте и потрудићемо се да их дочекамо домаћински, и да уживају сутра увече. – напомиње Славољуб Ристић.

Пријава по екипи износи 5000 динара, а пријаве се могу извршити на бројеве телефона:
063/569002
069/1422023
065/9620031

Наградни фонд износи за прво место, 60% од укупне уплате док ће другопласирани и трећепласирани морати да се задовоље са 25% и 15% од уплате, победник турнира ће добити и бонус награду, а износ исте биће објављен у току турнира.

фото: Printscreen facebook

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *