ШОУТАЈМ ЈОВАНОВИЋА ЗА КРАЈ: Задругар сезону завршио на трећем месту!

ЖИТОРАЂА – ХАЛА: Спортска хала Житорађа СУДИЈЕ: Савић – Милић 7 ЖУТИ КАРТОНИ: Китановић (Кмф Задругар) Димитријевић, Маринковић (Кмф Долап) СТРЕЛЦИ: Јовановић у 10 и 15. минуту, Китановић у 31 и Милић у 40. минуту за КМФ Задругар, Маринковић у 2 и Мирковић у 34. минуту за Долап.

КМФ ЗАДРУГАР 2017: ЛАЗАРЕВИЋ 7, МИЛИЋ 7,5, ТОДОРОВИЋ 7, КИТАНОВИЋ 7,5, СТОЈАНОВИЋ 6,5, Милошевић 6,5, Јовановић 8, Момировић – , Станковић –

КМФ ДОЛАП: АРАНЂЕЛОВИЋ 6,5, ЂОРЂЕВИЋ 6, ЈОВИЋ 6, МАРИНКОВИЋ 7, БЛАГОЈЕВИЋ 7, Мирковић 7, Белић 6,5,

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Стефан Јовановић 8 (КМФ ЗАДРУГАР 2017)

Футсалери Житорађе су сезону почели онако како су је и завршили – победом. Уз освојена 22 бода и треће место на табели у Регионалној футсал лиги група Југ. Овакво издање Задругара нам даје за право да кажемо да су футсалери током ове сезоне били најсветлија тачка клубова из Житорађе. Склопио је Иван Јанаћковић коначно мозаик и укомпоновао екипу, те се то видело и кроз приказане игре у току сезоне.
Вечерашњи меч, свакако је обележио мајстор на петопарцу Стефан Јовановић – Матрикс. Са два гола за ТВ шпице, показао је још једном да је су са правом његово име налази у тефтерима свих друголигашких екипа.
Меч је међутим кренуо лоше, раним голом Маринковића повели су гости, али је Јовановић брзо отрезнио своје саиграче, прво поготком у саме ракље са око 15 метара, а затим је слалом кроз одбрану гостију крунисао другим поготком. Тако се отишло на полувреме. На 3:1 повећава Китановић када закуцава лопту под пречку, Мирковић смањује брзо на 3:2, али све наде гостију распршује Милић у 40. минуту када рутински после продора Јовановића матира голмана гостију Аранђеловића за коначних 4:2.
Кмф Задругар је ове сезоне показао да је израстао у озбиљан и амбцизиозан спортски колектив те да у наредним сезонама можемо очекивати само боља издања од њих.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *