СМЕХОТРЕС

Хумористичка емисија без цензуре под именом Смехотрес се емитовала на више радио станица у Добричу.

1999.године на радију Житорађа се окупила талентована екипа која је покренула рад јединог медија у Житорађи. У тадашњој програмској шеми било је простора и за хумористички програм. Тако је отпочела једна ера хумористичког контакт програма на радију. Била је општа помама за радијским програмом у то време када још није било застуљено пуно рачунара а камо ли интернета и кабловских телевизија. Слушаоци су једноставно једва чекали емисије раличитог садржаја на радију како би се укључивали директно у програм. Посебно је био популаран ноћни програм радија Житорађа под именом „Воћни програм, напет шоу“.

Ноћни програм је свако вече обрађивао неку тему а слушаоци су се активно дружили са екипом до касних ноћних часова. Уредник програма и водитељ је био Бранислав Милић, тон мајстор Мирољуб Стевановић а сарадници и водитељи програма су били Милош Војиновић, Игор Илић, Срђан Милић, Драгутин Прокић и Роберт Миљковић. Од децембра 1999.године до маја 2004. године урађено је преко седамдесет емисија. Постоје аудио и видео записи неких емисија.

Емисија Смехотрес која је постављена на сајту Добричке интернет новине је настала 2007.године а аутор и тонска режија припада Браниславу Милићу.

Насмејте се и Ви.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *