САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Фк Житорађа не стоји иза објаве на фејсбуку!

ЖИТОРАЂА – Поводом спорне објаве објављене на страници ”Sport Zitoradja” која гласи:

“Навијачи ФК Житорађа”

”Позивамо љубитеље фудбала а пре свега навијаче ФК Житорађа да својим присуством увеличају и подрже часове фудбала које ће ФК Житорађа одржати ривалу ФК Светлост. Неки новинари би рекли да је то судар Титана,али додјите и уверите се сами,да нам тамо неки новинар после не драми. Позивамо навијаче и играче да остану прибрани, да неби прошли као Топличанин у Пуковцу.
У недељу сви на терен 16:30 терен Орљане!”

Из Фк Житорађа су се огласили саопштењем, и јасно поручили да немају ништа са спорном објавом. Те да овакве објаве, нису манир клуба какав је Фк Житорађа.

У саопштењу које је стигло у нашу редакцију из ФК Житорађа се наводи:

”’Поводом објаве која је јуче у току дана осванула на страници ”Спорт Житорађа” испред управе клуба, и играча и целог колектива који носи име – ФК Житорађа, желим да се јавно оградим од оваквих и њима сличних садржаја. Фк Житорађа је клуб са богатом клупском историјом, у којој је било и много успона и падова, али никада нечасних и изакулисних радњи. У недељу нас очекује општински дерби са комшијском екипом ФК Светлост из Бадњевца, коју респектујемо сви од управе до играча, и са којом су увек мечеви тешки и незвесни. Између ова два табора, није и неће бити зле крви. Прво јер смо сви из једне мале општине, друго јер су играчи и једне и друге екипе годинама уназад пријатељи, и све сем спортског ривалства, оној јединог валидног и правог, је непостојеће. Ове две екипе ће у недељу бити ривали само у тих 90 минута на зеленом тепиху. По последњем судијском звиждуку ту престаје свако ривалство. 
Зато не смемо дозволити да нас овакве и њима сличне објаве поремете, и уносе неку злу крв међу обе екипе, која заправо нигде не постоји. 

Милан Марјановић, председник Фк Житорађа”

Општински дерби на програму је у недељу од 16:30 минута на стадиону у Орљану.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *