ПРОМО: Глобалтел мобилна мрежа 067 сада још ближа овдашњим корисницима

Мобилни оператер “Глобалтел” од данас је приближио своје услуге корисницима на подручју општине Житорађа. Преко мобишопа који се налази у улици Топлички хероји 47, корисници могу да сазнају скоро све о овом најмлађем мобилном оператеру. Такође на раполагању је и сајт Глобалнета   где се могу наћи све информације али и извршити поруџбине веома повољних пакета мобилне телефоније.

Глобалтелова јединствена Фреепаид понуда се разликује од свега на тржишту јер нуде неограничене минуте и СМС поруке ка свим мрежама по најнижој цени, и то без уговорне обавезе или чак уговора!

У овом чланку ћу представити саму Фреепаид понуду, као и процес преноса броја у Глобалтел мрежу, и дати одговоре на нека од најчешћих питања у вези са Глобалтел мрежом и услугом.
Глобалтел иначе има већи приоритет на 4Г+ мрежи у односу на Вип Кућни нет и Препаид кориснике, што значи да ћете на Глобалтел-у имати бржи 4Г+ Интернет него на Вип Препаид-у, на одређеним локацијама где се врши ограничење тј. QоС схапинг.

Све Глобалтел СИМ картице имају активирану 4Г услугу. За коришћење Интернета и повезивање на 4Г мрежу неопходно је да креирате АПН.

“Freepaid” понуда

Глобалтел-ова Фреепаид понуда је слична Вип-овој НЕО понуди, наравно доста јефтиније. Дакле, минути и поруке ка свим мрежама су неограничени, по пакетима се разликује само количина Интернета.

Најнижи пакет од 2 ГБ кошта 900 дин, средњи пакет са 8 ГБ кошта 1000 дин и највећи пакет са 20 ГБ кошта 1300 дин.

Уколико потрошите сав Интернет из додатка, на располагању су повољни једнократни Интернет додаци од 1 ГБ на 7 дана за 100 дин и 3 ГБ на 7 дана за 200 дин, као и 5 ГБ на 30 дана за 300 дин.

Фреепаид је могуће наручити онлине, на Глобалтеловој страници  али и на страници овлашћеног дистрибутера Глобалнет .

Фреепаид можете активирати за постојећи Глобалтел број, при чему уносите податке са платне картице и тог тренутка уплаћујете одабрани пакет. Пакет ће се аутоматски обнављати сваких 30 дана. Уколико немате средстава на картици, или трансакција буде одбијена из било ког разлога, Фреепаид ће бити деактивиран, и моћи ћете да га поново активирате на сајту. Уколико желите да откажете Фреепаид пакет, то можете урадити у оквиру Глобалтел апликације, или позивањем корисничког сервиса на 06771234.

Све информације можете добити на број 067 722 10 63 . Будите и ви део 067 мреже.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *