ПРАВИ СЕ ОЗБИЉНА ЕКИПА: Иван Јанаћковић поручује: У клуб су ушли озбиљни људи, и бићемо још јачи него прошле године

Нова спортска сезона увелико је кренула у Житорађи. Фудбалери војевају своје битне у Зони Запад, рукометаши и рукометашице се припремају за нове суперлигашке и прволигашке изазове, а један од најмлађих спортских колектива у Житорађи, КМФ Задругар после половичне дебитантске сезоне најављује много боље издање него у претходној години. За наш портал говорио је Иван Јанаћковић, генерални секретар КМФ Задругара:
– Амбиције Задругара  у наредној сезони су највиши пласман,поготову што је клуб добио новог председника и појачао управу великим спортским познаваоцима. Клуб би требало убрзо отпочне рад са млађим селекцијама чим се створе одговарајући услови,могу да поменем да је интересовање за малим фудбалом јако велико. – казао је Јанаћковић.
Клуб је у играчком кадру претрпео одређене играчке промене, најзвучније име прошле сезоне голман Иван Стојановић, иначе бивши репрезентативац напустио је редове Житорађана, а управа Житорађана ради пуном паром на довођењу нових играча.
Кмф Задругар је напустио голман Иван Стојановић, иначе бивши репрезентативац, што самим тим значи да поред већ стандарндног голмана Митровића морамо наћи још једног квалитетног голмана јер је сезона веома дуга. Треба напоменути и да је лига проширена за још два клуба самим тим лига је још квалитетнија. Што се појацања тиче стигла су тројица нових играча, али се њихова имена још држе у тајности. – објашњава Иван Јанаћковић.
Наша редакције је међутим од људи из клуба успела да дође до имена двојице играча који ће у следећој сезони носити дрес Задругара а то су Пешић Алекса и Станковић Саша, квалитетни играчи који могу допринети квалитету игре поручују из клуба.
Прошле године Задругар је војевао битку са финансијама, али од ове сезоне и локална самоуправа је стала уз овај клуб те тако сада остаје на управи и играчима да дају свој максимум.
– Добили смо и подршку локалне самоуправе тако да нам преостаје једино да засучемо рукаве и да кренемо вредно да радимо. – потврдио је Јанаћковић, и додаје: Почетак припрема треба очекивати почетком септембра, односно за пар дана.  – завршио је разговор за наш портал генерални секретар Житорађана, Иван Јанаћковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *