ОО СНС Житорађа осудио нападе на председника Вучића

Општински одбор Српске напредне странке Житорађа најоштрије је , на јучерашњој конференцији за новинаре, осудио нападе на чланове породице председника Александра Вучића, називајући то бедним покушајем да се лажима и увредама изазове дестабилизација Србије.

  • Осуђујемо срамну кампању која је покренута против најужих чланова породице председника и бедне покушаје да лажима и увредама изазову дестабилизацију Србије”, саопштио је ОО СНС Житорађа.

Како је истакао Иван Станојевић из ОО СНС Житорађа недопустиво је да у тренутку када председник Александар Вучић ужива највећу подршку народа појединци мисле да оркестрираним нападима на његову породицу могу да га победе.

  • Председник се не обазире на ове монструозне нападе већ је наставио да јача нашу земљу, а то је показао у Нишу где је стигло десет оклопно-извиђачких возила пешадије БРДМ 2, добијених од Руске Федерације. Да се брине о свом народу и бољем стандарду говори и вест да ће једна фирма из Јапана, само у првој фази, уложити 390 милиона евра у нашу земљу – истакао је Станојевић.

Општински одбор СНС Житорађа поручује да чврсто стоји уз председника Александра Вучића, политику мира и сваку његову одлуку која води напретку и бољој будућности Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *