НОВИ ПОЧЕТАК: Драган Станковић – ”Шими” нови-стари кормилар Бадњевчана

БАДЊЕВАЦ / ЖИТОРАЂА – И док се још увек не зна хоће ли се фудбалска лопта закотрљати на травнатим теписима Зоне Југ, као и осталих нижелигашких такмичења, зонаши из општине Житорађа ништа не препуштају случају, те вредно раде на склапању тимова, и томе да спремни дочекају сезону.
У нашу редакцију стигла је потврда из Фк Светлости да је на чело тог клуба поново дошао Драган Станковић популарнији као Шими. Легенда Дубочице, и њен дојучерашњи тренер преузима палицу од Ивана Јовановића који се преселио на клупу екипе Фк Малошиште. Реномирано фудбалско име у Бадњевац долази после кратке епизоде у родном Лесковцу, а током своје дугогодишње тренерске каријере, стратег Станковић водио је све виђеније Српсколигашке и поједине прволигашке клубове. Екипе које је он водио препознатљиве су по ”марљивости” на терену, и по томе што играју до последњег судијског звиждука. Сигурно је да ће од нових пулена захтевати ред, рад и дисциплину, али такође сигурно је и то да ће управа његовим довођењем поставити мало већу лествицу у односу на претходну сезону.
Шимију ће ово бити други мандат у дресу Светлости, са којом ће у нове походе кренути у недељу, од 18 часова, за када је нови шеф струке заказао прозивку.
Из клуба поручују, да су срећни што се Шими вратио у њихов клуб, и хвалоспевима испраћају тренера Јовановића.
Пре свега, од свег срца желимо да кажемо хвала тренеру Ивану Јовановићу, јер је преузео наш у клуб у сред сезоне, и успео да за врло кратко време консолидује редове и направи респектабилан тим. Желимо му пуно среће у раду са новим тимом, а такође желимо и добродошлицу нашем пре свега пријатељу и сада новом тренеру Станковићу. Очекујемо од њега, као и увек максималан рад и залагање да екипа што боље функционише, а с обзиром да је већину играча тренирао и у првом мандату верујем да му неће бити тешко да се адаптира на екипу, као и екипа на њега. – кратак је био у изјави први човек Фк Светлости, Саша Станковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *