Наша крила ”полетела” ка Српској лиги!

БЕЛОТИНАЦ – Фудбалски клуб ”Наша крила” из Белотинца кренуо је са припремама за наставак сезоне у Зони Центар у којој тренутно заузима другу позицију са 6 бодова мање од јесењег првака екипе Младости из Медошевца.
Белотинчани су кренули радно већ са првим фебруарским данима, и одиграли већ две пријатељске утакмице и то са екипама Светлости коју су добили 1:2 и нишким Цар Константином са којим су играли нерешено 3:3. Припреме и контролне утакмице теку под будним оком и палицом тренера Драгана Пејчића, који је у изјави за Добричке рекао:
Ми се десетак дана већ припремамо, имамо јако пуно нових дечкића које бих похвалио за добар рад. Припремамо се за жестоку борбу у наставку првенства, наш циљ је то прво место. Имамо искусне играче, као и ове млађе, ја се захваљујем управи на челу са директором Срђаном Стевановићем, који су ангажовали момке који задовољавају наше потребе. Уз квалитетан рад и да нас заобиђу повреде, ја се искрено надам врху табеле.  – рекао је Пејчић, и додао: Боримо се за прво место, понављам. Имали смо јако пуно пехова, у виду повреда и одлазака, тако да нисмо на месту које нам је према квалитету предвиђено. Ушли смо у други део полусезоне лако, и примали смо неке голове, а борили смо се и против судија које су свирале против нас више пенала него у претходних 10 година. – истакао је Пејчић.

Капитен екипе Марко Стевановић, кратко је прокоментарисао да је екипа спремна за рад и да тежи ка Српској лиги, а такође поменуо је и да је атмосфера у свлачионици феноменална.

До краја припремног дела Белотинчане очекује још неколико контролних утакмица а онда већ у првом колу пролећа иду на мегдан Медошевцу са циљем да победе и учине борбу за титулу неизвеснијом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *