Мото скуп и ове сезоне у дољевачком Аква парку

Велики Мото скуп биће одржан у Дољевцу и ове године уз низ пропратних манифестација. Наиме, у организацији МК Кетна из Ниша и Туристичке организације општине Дољевац по други пут на комплексу дољевачког Аква парка организују велики централни мото скуп, а овај догадјај трајаће два дана, 23. и 24. августа. И овога пута очекује се велики број бајкера из Србије, као и из иностранства, али и посетилаца-љубитеља ових двоточкаша и добре музике, с обзиром на то да је најављено учешће  познатих рок бендова. Концертима ће моћи бесплатно да присуствују сви који то буду желели. Концерти почињу у 21 h.

У петак 23. августа публици ће се представити група Дивље jагоде, а 24. у суботу, Освајачи, према речима организаторa, посластица за све љубитеље роцк анд ролла.

Оно што је битно нагласити, подсећа Тамара Вулић из Аква парка, је да ће овај надалеко чувен комплекс базена радити као и сваког дана од 10 до 19х, а цена улазница за базене је 310 динара за одрасле, 210 за децу, полудневна 210, за децу 160 динара, док ће деца до 7 година на базене моћи бесплатно, као и до сада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *