Милош Васиљевић изабран за председника ФСТО

Милош Васиљевић из Блаца , по други пут за редом изабран је за председника Фудбалског савеза Топличког округа. Према речима Васиљевића 13 делегата од 25 је гласало за његов избор, док је десеторица њих напустило седницу, наводно незадовољни током седнице. Такође неки делегати нису били изабрани у складу са Статутом, и из тог разлога нису имали право да учествују у раду Скупштине , рекао је Васиљевић.

-Захваљујем се свима који су гласали за мене и показали велику жељу за напредак фудбала у Топлици. Жао ми је што одређени број делегата није присуствовао седници до краја. Сматрао сам да је ово идеални тренутак да заједно кренемо напред, да радимо на бољитку српског фудбала али очигледно је да је у Србији тешко бити јединствен. Позивам све стране да се придруже раду ФСТО, рекао је Милош Васиљевић након избора за председника ФСТО.

За чланове ИО ФСТО изабрани су Милош Васиљевиц, Вања Стојановић, Дејан Стојановић, Драган Радовић, Радован Ераковић, Данијел Петровић, Горан Јовановић, Марјан Петернел, Никола Ивановић, Драган Симић и Бојан Милошевић.

Иначе да подсетимо ФСО Житорађа је данас најавио подршку при избору Милошу Васиљевићу, али очигледно до тога није дошло.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *