Мали Митровићи напунили годину

– Пре годину дана брзином светлости се проширила вест да су у Житорађи у породици Митровић рођене прве тројке икада, а такође и прве у Топлици после 20 година. Годину дана касније, браћу Филипа, Немању и Павла посетили смо у породичном дому где и уверили се зашто малишани и годину дана после свог рођења су и даље праве атракције у овој вароши. Како каже њихов отац Александар, без обзира на чињеницу да су Митровићи сад већ велики и озбиљни момци и даље су велика атракција у својој родној Житорађи
– И данас телефони нон стоп звоне, људи зову питају, на улици нас срећу сви радознали и знатижељни да се играју са малишанима. – објашњава поносни тата.

С лева на десно: Филип, Немања и Павле Митровић

Ове године Митровићи у ширем саставу него прошле године дочекују предстојеће празнике и заједно са тројицом најмлађих чланова породица уче да ходају трче, и шутирају играчке по кући. А ако је судећи по фудбалским генима који су традиција у овој породици по којима су познати у Житорађи, браћу Митровић за десетак година можемо очекивати у медијима у потпуном неком другом руху. До тада ми их остављамо да са својим родитељима Александром и Иванком прославе Нову годину и Божићне празнике, за које су већ спремни и са нестрпљењем их очекују.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *